Marbella.kgm800 KVA-olie-type transformatorOm de mal te verbeteren:

  • vrijgavetijd:2022-05-28 20:10:25
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:210
  • Korte omschrijving:

    Marbella.kgm,Geluidsoplossing van droge transformatorenVolgens de conditie van scheuren,Marbella.kgm2000 KVA-krachttransformator, geg

Artikel inhoud

Geluidsoplossing van droge transformatoren

Volgens de conditie van scheuren,Marbella.kgm2000 KVA-krachttransformator, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

Marbella.kgmVoor olie-transformator olie aanvulling, ongebruikte transformator olie conform de nieuwe norm moet eerst worden geselecteerd. Bovendien wordt de olie met hetzelfde basismerk en hetzelfde additief type verwacht een sterker effect te hebben. De kenmerken van de olie mag niet lager zijn dan die van de olie in mechanische apparatuur. Wanneer de nieuwe resterende olie minder is dan %,Marbella.kgm800 droog type transformator citaat, als er meer nieuwe resterende olie, olie moet worden toegevoegd vóór het olietype Chromatografische analyse en druktest moeten worden uitgevoerd om vast te stellen dat er geen olievlek is, en de zuurwaarde en het diëlektrische verlies mogen de olie in de machines en apparatuur niet overschrijden.

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Igede-Ekiti) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

Wiringwijze van droge transformator:


Marbella.kgm800 KVA-olie-type transformatorOm de mal te verbeteren:



Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Droge transformator is een gemeenschappelijke elektrische apparatuur die kan worden gebruikt om de wisselspanning van een standaardwaarde om te zetten in een andere standaardwaarde van dezelfde frequentie. De stapsgewijze droge transformator wordt gebruikt om de laaggrade wisselspanning om te zetten in een andere hoogkwalitatieve wisselspanning van dezelfde frequentie. Het wordt op grote schaal gebruikt in hoogfrequente industrieën, zoals de stroomvoorziening met variabele frequenties.

Fabriek voor elektrische transformatoren

installerentransformator-onderneming met olieonderdompeling

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?


Marbella.kgm800 KVA-olie-type transformatorOm de mal te verbeteren:



) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde,Marbella.kgmStandard voor de bedrijfstemperatuur van olie ondergedompelde transformator, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

Voorschriften voor installatiefabrikant van droge transformatoren

De juiste selectie van Anhui droge-type transformator heeft een sleuteleffect op de verbetering van de veiligheid en de soepele werking van de energie-systeem software. In de bovenstaande originele tekst hebben we de structuur en de kenmerken van droge-type transformator al onder de knie. In dit deel zullen we beschrijven hoe we droge-type transformator selecteren volgens de belastingskenmerken en de toepassingsomgeving van droge-type transformator.

Dry type transformator bedrijf

Marbella.kgmNa een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Marbella.kgmOverige productinformatie
  • Frankfurt am MainProvinciale mobiele instapbrugDe trend van prijsaanpassingsdifferentiatie blijft on

    Frankfurt am MainProvinciale mobiele instapbrugDe trend van prijsaanpassingsdifferentiatie blijft on

  • VergrendeldAangepaste hydraulische vaste instapbrugWat zijn de kenmerken van

    VergrendeldAangepaste hydraulische vaste instapbrugWat zijn de kenmerken van

  • Salerno.Schaarvork mobiel hydraulisch hefplatformSterke focus van concurrentie

    Salerno.Schaarvork mobiel hydraulisch hefplatformSterke focus van concurrentie

  • ChengdeCity in California USADuplex Gebouw Huishoudelijke Kleine LiftWat is de voogdij over?

    ChengdeCity in California USADuplex Gebouw Huishoudelijke Kleine LiftWat is de voogdij over?

  • InovroclawHydraulisch hefplatform met schaarvorkVoorzorgsmaatregelen voordat u begint

    InovroclawHydraulisch hefplatform met schaarvorkVoorzorgsmaatregelen voordat u begint

  • GansuNameGroot hefhydraulisch platformDirecte verkoopprijs

    GansuNameGroot hefhydraulisch platformDirecte verkoopprijs

  • Keszthely.kgmLift hydraulisch hefplatformVeroudering van materiaaldefecten

    Keszthely.kgmLift hydraulisch hefplatformVeroudering van materiaaldefecten

  • Harderwijs.Aangepast hydraulisch hefplatformDe markt is turbulent

    Harderwijs.Aangepast hydraulisch hefplatformDe markt is turbulent

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!